Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Μερικό σύνολο (χωρίς φόρους): 0,00 €

ΠΟΝΟΙ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

7 Νοε 2016 4:19:31 μ.μ.

Η οστεοαρθρίτιδα αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις και συγκεκριμένα τη συχνότερη ρευματική πάθηση. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από το Ελληνικό Ίδρυμα Ρευματολογίας τα χρόνια ρευματικά νοσήματα ξεπερνούν το 1/4 του ενήλικου πληθυσμού της χώρας. Στα άτομα αυτά, τα νοσήματα εμφανίζονται είτε με τη παρουσία συμπτωμάτων, είτε βρίσκονται σε ύφεση, χωρίς να υπάρχουν συμπτώματα (ανενεργή μορφή).  Η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα εμφανίζεται τρεις φορές πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άνδρες.

 Η οστεοαρθρίτιδα  είναι μια χρόνια ρευματική πάθηση που εμφανίζεται στις αρθρώσεις των άνω και κάτω άκρων παραδείγματος χάρη αρθρίτιδα στα χεριά, αρθρίτιδα γονάτου, οστεοαρθρίτιδα ισχίου και στις αρθρώσεις της σπονδυλικής στήλης. Όταν η αρθρίτιδα εμφανίζεται στη σπονδυλική στήλη ονομάζεται εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα. Τα συμπτώματα της οστεοαρθίτιδας περιλαμβάνουν πόνο, δυσκαμψία της άρθρωσης, διόγκωση και παραμόρφωση της άρθρωσης. Η θεραπεία της συμπτωματικής οστεοαρθρίτιδας περιλαμβάνει μη φαρμακευτική αντιμετώπιση,  φαρμακευτική και χειρουργική θεραπεία.

 Η ουρική αρθρίτιδα  εμφανίζεται πιο συχνά στους άνδρες από ότι στις γυναίκες με αναλογία 5: 1 και οφείλεται στη εναπόθεση του ουρικού οξέος, ενός άλατος μέσα στις αρθρώσεις. Τ αυξημένα επίπεδα ουρικού οξέος στο αίμα δημιουργούν κρυστάλλους που αποθηκεύονται στις αρθρώσεις.

Τα συμπτώματα της αρθρίτιδας και οι πόνοι στις αρθρώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με τα κατάλληλα συμπληρώματα. Το Osteoflex plus της Health Aid περιέχει γλυκοζαμίνη, χονδροιτίνη, κολλαγόνο και οργανικό θείο (MSM) , τα οποία ανακουφίζουν από το πόνο και βοηθούν στη υγεία των αρθρώσεων.

Το Glucosamine – Hyaluronic Acid – Chondroitin – MSM της Solgar αποτελεί εξαιρετική επιλογή και περιέχει εκτός από γλυκοζαμίνη, χονδροιτίνη, και οργανικό θείο (MSM) και υαλουρονικό οξύ.

Posted in News By

Like Pharmacy