Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Μερικό σύνολο (χωρίς φόρους): 0,00 €

ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ

7 Νοε 2016 4:20:41 μ.μ.

Η  αλλεργική ρινίτιδα είναι μια πάθηση, η οποία παρουσιάζεται συχνά σε παιδιά και σε ενήλικες, κυρίως τη περίοδο του φθινωπώρου και της άνοιξης. Σίγουρα ο καθένας από εσάς θα ξέρει έστω  ένα άτομο το οποίο ταλαιπωρείται εποχιακά από  τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας ή ακόμα μπορεί να ταλαιπωρείστε και εσείς ο ίδιος. Τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας περιλαμβάνουν είτε  φτέρνισμα και ρινική καταρροή, είτε βουλωμένη μύτη. Ένα από τα πιο ενοχλητικά συμπτώματα της είναι η αλλεργία στα μάτια.  Παρουσιάζεται με φαγούρα στα μάτια και έντονη δακρύρροια.  Μπορούν να συνυπάρχουν και άλλα συμπτώματα  όπως πονοκέφαλος, βήχας, πονόλαιμος. Η αλλεργική ρινίτιδα  διακρίνεται σε εποχική αλλεργική ρινίτιδα και σε χρόνια αλλεργική ρινίτιδα . Η χρόνια αλλεργική ρινίτιδα παρουσιάζεται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και προκαλείται  συνήθως από σκόνη και το τρίχωμα των ζώων, ενώ η εποχιακή από εξωτερικούς παράγοντες όπως η γύρη των φυτών και των δέντρων.

 Η εμφάνιση αλλεργικής ρινίτιδας στη παιδική ηλικία αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την ανάπτυξη αλλεργικού άσθματος.  Επίσης είναι πολύ σύνηθες να συνυπάρχουν με τη αλλεργική ρινίτιδα: δύσπνοια,  ήχος σφυρίγματος κατά την αναπνοή, βήχας και σφίξιμο στο στήθος που αποτελούν και τα συμπτώματα του βρογχικού άσθματος.  

Τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας μπορεί να μειωθούν με τα κατάλληλα φάρμακα, όπως ήδη γνωρίζετε όσοι πάσχετε από αυτή. 

Για να περιορίσετε τη χρήση των φαρμάκων και των παρενεργειών τους, υπάρχουν φυσικά αποσυμφορητικά για να ανακουφιστείτε από τη μπουκωμένη μύτη, που σας δυσκολεύει στη αναπνοή.  Το  Free Nose Spray προτείνει η Power Health για να αναπνέετε σωστά, περιέχει Echinacea, ψευδάργυρο και θαλασσινό νερό που βοηθάει στη γρήγορη ανακούφιση της ρινικής βλεννογόνου. Το βότανο Echinacea έχει αντιβακτηριακή και αντιική δράση και συνίσταται για τη τοπική χρήση της  ρινοφαρυγγικής καταρροής. Ο ψευδάργυρος εκτός από τη ανοσοπροστατευτική του λειτουργία, δρα ευεργετικά στη αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος. Επίσης, η σειρά της Physiomer αποτελεί ιδανική επιλογή για τη ρινική αποσυμφόρηση των ενηλίκων,των παιδιών και των βρεφών. Η σύσταση του είναι με 100% θαλασσινό νερό, φυσικό και χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Μια από τις επιλογές της Physiomer για τους ενήλικες, αποτελεί το διάλυμα με εκχύλισμα ευκαλύπτου και μέντας.

 Για να βοηθήσετε το μωρό σας να ανακουφιστεί από τη βουλωμένη μύτη, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε αρχικά ένα φυσιολογικό ορό. Δοκιμάστε τον αποστειρωμένο φυσιολογικό ορό Clinofar με χλωριούχο νάτριο 0,9%  , ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα μάτια και στα αυτιά των βρεφών και των παιδιών.  Εξίσου καλή επιλογή αποτελούν οι Otrisalin αμπούλες. Περιέχουν ισότονο αλατούχο διάλυμα, το οποίο προλαμβάνει τον ερεθισμό της μύτης και προσφέρει ενυδάτωση.

Εκτός του φυσιολογικού ορού, χρησιμοποιήστε τα φυσιολογικά διαλύματα για να καθαρίσετε τη μυτούλα του μωρού σας, όπως το Physiomer Baby, το οποίο δεν προκαλεί εθισμό σε αντίθεση με τα χημικά αποσυμφορητικά και συνίσταται για καθημερινή χρήση.

 Επίσης θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με το φυσιολογικό ορό, μια βρεφική φούσκα αναρρόφησης για να αφαιρέσετε τις ρινικές εκκρίσεις του μωρού σας. Η συσκευή ρινικής απόφραξης της Otrisalin είναι εύκολη, ασφαλής και υγιεινή και βοηθάει το μωρό σας να αναπνέει και πάλι φυσιολογικά. Με τη συσκευή αυτή παρέχονται και 2 ανταλλακτικά ακροφύσια μιας χρήσης, με σωστή εφαρμογή στη μυτούλα του μωρού σας, διότι είναι από εύκαμπτο υλικό. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα τα ανταλλακτικά μιας χρήσης σε συσκευασία των 10 και 20 τεμαχίων.

Εξίσου καλή επιλογή αποτελεί και ο ρινικός απορροφητήρας Physioclean της Chicco.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Σκοπός τους είναι να συμπληρώσουν τη συνήθη διατροφή και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Διαβάζετε την ετικέτα του προϊόντος και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 

Posted in News By

Like Pharmacy